Kontinuální eliminační metody u pacientů na ARO - Kostrůnková, Lucie (2013)
Bakalářská práce se zabývá kontinuálními eliminačními metodami u pacientů na ARO. Zjišťuje znalosti sester v této oblasti, existenci doporučeného ošetřovatelského postupu a typ používané antikoagulace na sledovaných pracovištích. Teoretická část je zaměřena na aktuální informace o daném tématu a úkoly sestry v ošetřovatelské péči o pacienta s CRRT. Praktická část obsahuje analýzu a interpretaci výsledků dotazníkového šetření, které bylo provedeno v okresních a fakultních nemocnicích.