Nanotechnologie v potravinářství /

Diplomová práce na téma nanotechnologie v potravinářství je rozdělena na dvě části. V teoretické části práce jsou definovány nanočástice, popsána historie oboru nanotechnologie a výskyt nanočástic v přírodě. V následujících kapitolách jsou popsány nanočástice a nanostruktury, které mohou být použity...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Synková, Martina (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/254656/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16968 3147083819