Bakteriální původci průjmů - obligátní střevní patogeny
Obligátní střevní patogeny - salmonely, shigely, kampylobaktery a yersinie jsou častými původci průjmů. Z velké části případů je příčinou nákazy nevhodně zpracovaná potrava nebo nesprávné hygienické návyky vnímavého jedince. Laboratorní diagnostika se skládá z několika kroků. V první řadě je to mikr...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2013
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/381577/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-9986 | 3147061439 |