Znižuje konzumácia mliečnych výrobkov riziko osteoporózy?
Teoretická časť práce pojednáva o najnovších poznatkoch pôsobenia mlieka a mliečnych výrobkov na riziko vzniku osteoporózy. Zaoberá sa tiež pôsobením niektorých zložiek mlieka na zdravie kostí a pochybnosťami o jeho pozitívnom účinku pri prevencii tohto ochorenia. Cieľom praktickej časti je ohodnoti...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
2013
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/387835/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10648 | 3147064419 |