Znižuje konzumácia mliečnych výrobkov riziko osteoporózy?

Teoretická časť práce pojednáva o najnovších poznatkoch pôsobenia mlieka a mliečnych výrobkov na riziko vzniku osteoporózy. Zaoberá sa tiež pôsobením niektorých zložiek mlieka na zdravie kostí a pochybnosťami o jeho pozitívnom účinku pri prevencii tohto ochorenia. Cieľom praktickej časti je ohodnoti...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Korcová, Eva (Autor práce)
Další autoři: Fiala, Jindřich, 1959- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/387835/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10648 3147064419