AGEs - rizikové látky v potravinách /
Bakalářská práce pojednává o produktech pozdní glykace aminocukrů, což zahrnuje definici AGEs, jejich vznik, metabolismus, účinky na zdraví a možnosti jejich inhibice. Součástí práce je i praktická část, ve které byla zjišťována informovanost cílové populace na téma AGEs a zda je příjem AGEs z vybra...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2013
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/358729/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16952 | 3147083765 |