Výskyt infekcí r. Ureaplasma u vysokoškolských studentů brněnského regionu

V téhle bakalářské práci se věnujeme onemocněním urogenitálního traktu způsobeným baktériemi rodu Ureaplasma. Zabýváme se jejich léčbou jako i možnými komplikacemi léčby v důsledku resistencí na antibiotika. Dále se věnujeme rozšíření těchto onemocnění mezi brněnskými studenty a souvislostmi mezi zp...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marčanová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Šerý, Omar, 1972- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/358233/prif_b/
Cover Image
LEADER 05159ctm a22010697a 4500
001 MUB01000721071
003 CZ BrMU
005 20121030134106.0
008 120626s2012 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
035 |a (ISMU-VSKP)228693 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD035 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.61/.63-022.6/.7  |2 MRF 
080 |a 616.97/.99  |2 MRF 
100 1 |a Marčanová, Zuzana  |% UČO 358233  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 4 |a The prevalence of Ureaplasma sp. infection in university students of Brno region  |y eng 
245 1 0 |a Výskyt infekcí r. Ureaplasma u vysokoškolských studentů brněnského regionu  |h [rukopis] /  |c Zuzana Marčanová 
260 |c 2012 
300 |a 35 l. :  |b il. 
500 |a Vedoucí práce: Omar Šerý 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2012 
520 2 |a V téhle bakalářské práci se věnujeme onemocněním urogenitálního traktu způsobeným baktériemi rodu Ureaplasma. Zabýváme se jejich léčbou jako i možnými komplikacemi léčby v důsledku resistencí na antibiotika. Dále se věnujeme rozšíření těchto onemocnění mezi brněnskými studenty a souvislostmi mezi způsobem sexuálního chování se studentů a rozšířením onemocnění v jejich populaci.  |% cze 
520 2 9 |a In this thesis we study urogenital infections caused by Ureaplasma spp. We focus on treatment and possible complications due to antibiotical resistence. Next we focus on prevalence of these infections in Brno region and relations between their sexual behaviour and occurence of these infections in their population.  |9 eng 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Biochemie  |b Biochemie  |c PřF B-BCH BCHM (BCHM)  |2 CZ-BrMU 
650 0 2 |a Urinary Tract Infections 
650 0 2 |a Sexually Transmitted Diseases, Bacterial 
650 0 2 |a Ureaplasma urealyticum 
650 0 2 |a Ureoplasma 
650 0 7 |a infekce močového ústrojí  |2 czmesh 
650 0 7 |a sexuálně přenosné nemoci bakteriální  |2 czmesh 
650 0 7 |a Ureaplasma urealyticum  |2 czmesh 
650 0 7 |a Ureaplasma  |2 czmesh 
700 1 |a Šerý, Omar,  |d 1972-  |7 xx0060835  |% UČO 18120  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav biochemie  |7 ko2015866760  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/358233/prif_b/ 
CAT |c 20120626  |l MUB01  |h 0423 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120628  |l MUB01  |h 2325 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20121030  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140424  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140430  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140430  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140507  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140507  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140507  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140513  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140513  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140628  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20140911  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140924  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140924  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141111  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141111  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150804  |l MUB01  |h 1759 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1449 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0244 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160905  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170822  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180801  |l MUB01  |h 1809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181107  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181107  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181107  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190105  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190105  |l MUB01  |h 2020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190105  |l MUB01  |h 2033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190105  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190126  |l MUB01  |h 0147 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190126  |l MUB01  |h 0152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190126  |l MUB01  |h 0208 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190307  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190307  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190307  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190307  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190307  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190521  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190521  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190521  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190521  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20200306  |l MUB01  |h 1846 
CAT |c 20200507  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200804  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20210121  |l MUB01  |h 1011 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-2012-K-8744  |5 3285005252  |8 20121106  |f 70  |f Prezenční  |r 20121106  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-2012-K-8744  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD