Výskyt infekcí r. Ureaplasma u vysokoškolských studentů brněnského regionu - Marčanová, Zuzana (2012)
V téhle bakalářské práci se věnujeme onemocněním urogenitálního traktu způsobeným baktériemi rodu Ureaplasma. Zabýváme se jejich léčbou jako i možnými komplikacemi léčby v důsledku resistencí na antibiotika. Dále se věnujeme rozšíření těchto onemocnění mezi brněnskými studenty a souvislostmi mezi způsobem sexuálního chování se studentů a rozšířením onemocnění v jejich populaci.