Vliv vysokosacharidové a vysokobílkovinné diety na redukci hmotnosti

Práce se zabývá vlivy vysokosacharidové a vysokobílkovinné stravy na redukci hmotnosti. V teoretické části jsou popsány sacharidy i bílkoviny z hlediska chemického i fyziologického, definice obezity a její zdravotní rizika, metabolismus tukové tkáně a jeho vlivy na další rozvoj obezity. Na konci teo...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fialová, Lucie (Autor práce)
Další autoři: Chadim, Vlastimil (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/358763/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10441 3147063645