Vliv vysokosacharidové a vysokobílkovinné diety na redukci hmotnosti
Práce se zabývá vlivy vysokosacharidové a vysokobílkovinné stravy na redukci hmotnosti. V teoretické části jsou popsány sacharidy i bílkoviny z hlediska chemického i fyziologického, definice obezity a její zdravotní rizika, metabolismus tukové tkáně a jeho vlivy na další rozvoj obezity. Na konci teo...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/358763/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10441 | 3147063645 |