Využití MALDI-MS v taxonomii bakterií mléčného kvašení

První část diplomové práce je tvořena literární rešerší na téma využití MALDI hmotnostní spektrometrie v mikrobiologii a věnuje se taxonomickému vývoji v rámci rodu Lactobacillus. MALDI MS se využívá již několik desítek let k analýze různých látek. Své místo nalezla i v mikrobiologii, jako rychlá a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaďurová, Marta (Autor práce)
Další autoři: Teshim, Andrea (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/222795/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-11296 3145355455