Tržní zelinářství /

Publikace určená odborníkům zelinářských závodů se zaměřuje především na ty úseky výroby zeleniny, v nichž došlo v poslední době k větším změnám. Jedná se např. o nové technologie polního zelinářství, mechanizaci, chemizaci, zavlažování, skladování, používání plastických hmot, nové metody rychlení,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mareček, František, 1921-2011 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Popis
Shrnutí:Publikace určená odborníkům zelinářských závodů se zaměřuje především na ty úseky výroby zeleniny, v nichž došlo v poslední době k větším změnám. Jedná se např. o nové technologie polního zelinářství, mechanizaci, chemizaci, zavlažování, skladování, používání plastických hmot, nové metody rychlení, pěstování žampiónů a jiných druhů jedlých hub apod.
Popis jednotky:2000 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Vazba: Miroslav Rada a Přemysl Pospíšil
Fyzický popis:327, [7] s. : il. ; 8°