Tržní zelinářství - Mareček, František, 1921-2011 (Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976)
Publikace určená odborníkům zelinářských závodů se zaměřuje především na ty úseky výroby zeleniny, v nichž došlo v poslední době k větším změnám. Jedná se např. o nové technologie polního zelinářství, mechanizaci, chemizaci, zavlažování, skladování, používání plastických hmot, nové metody rychlení, pěstování žampiónů a jiných druhů jedlých hub apod.
2000 výt.
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Vazba: Miroslav Rada a Přemysl Pospíšil
Keywords: zelinářství; vegetable gardening