Koření pro každé vaření /

Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Lánská, Dagmar (Autor), Strouhal, Miroslav (Autor), Hlava, Bohumír, 1927-1997 (Autor)
Další autoři: Winter-Neprakta, Jiří, 1924-2011 (Ilustrátor), Dvorský, Pavel, 1946- (Ilustrátor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Práce, 1975
Vydání:1. vyd.
Edice:Astra
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Mimo UK
Knihovna univerzitního kampusu léčivé rostliny 01.52/181 3147R41823