Koření pro každé vaření /
Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Další autoři: | , |
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Práce,
1975
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Astra
|
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Mimo UK |
Knihovna univerzitního kampusu | léčivé rostliny | 01.52/181 | 3147R41823 |