Koření pro každé vaření /
Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod...
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , , |
|---|---|
| Další autoři: | , |
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha :
Práce,
1975
|
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: | Astra
|
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Mimo UK |
Knihovna univerzitního kampusu | léčivé rostliny | 01.52/181 | 3147R41823 |