Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Wolters Kluwer Česká republika,
2011
|
Témata: | |
Příbuzné jednotky: | Přeloženo z:
Principles of management for the hospitality industry |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464781 | ||
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464782 | ||
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464783 | ||
Dostupné Prezenční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464880 | ||
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464881 | ||
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464882 |