Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tesone, D. V. 1954- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011
Témata:
Příbuzné jednotky:Přeloženo z: Principles of management for the hospitality industry
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464781
Dostupné
Měsíční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464782
Dostupné
Měsíční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464783
Dostupné
Prezenční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464880
Dostupné
Měsíční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464881
Dostupné
Měsíční
Ekonomicko-správní fakulta volný výběr VOE-356 4200464882