Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha :
Wolters Kluwer Česká republika,
2011
|
| Témata: | |
| Příbuzné jednotky: | Přeloženo z:
Principles of management for the hospitality industry |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464781 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464782 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464783 | ||
|
Dostupné Prezenční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464880 | ||
|
Měsíční do 2026-01-12 |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464881 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Ekonomicko-správní fakulta | volný výběr | VOE-356 | 4200464882 |