Characterization of plant proteins and saccharides by modern separation and structure elucidation methods

Rostlinné sacharidy a proteiny přítomné v oblíbených nápojích byly studovány separačními a strukturními metodami. Byla vyvinuta rychlá a levná metoda pro kontrolu kvality ovocných šťáv, založená na meření koncentrací momo a disacharidů pomocí kapilární elektroforézy a vysokoúčinné kapalinové chromat...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Žídková, Jitka, 1974- (Autor práce)
Další autoři: Glatz, Zdeněk, 1958- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Angličtina
Vydáno: 2010.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/8252/prif_d/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 549-ŽÍDK CD-ROM si vyžádejte u knihovníka u výpůjčního pultu
3285003514