Characterization of plant proteins and saccharides by modern separation and structure elucidation methods
Rostlinné sacharidy a proteiny přítomné v oblíbených nápojích byly studovány separačními a strukturními metodami. Byla vyvinuta rychlá a levná metoda pro kontrolu kvality ovocných šťáv, založená na meření koncentrací momo a disacharidů pomocí kapilární elektroforézy a vysokoúčinné kapalinové chromat...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
2010.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/8252/prif_d/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-2010-K-7721 | 3285002885 |