Cereální snídaně

Předkládaná práce se věnuje historii a charakterizaci obilných snídaní dostupných na českém trhu a jejich spotřebě v porovnání se zahraničím. Podrobněji jsou popsána kritéria, podle kterých lze hodnotit nutriční kvalitu jednotlivých výrobků, uvedená kritéria jsou aplikována na konkrétních příkladech...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kapounová, Zlata (Autor)
Další autoři: Martykánová, Lucie (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/72367/lf_b_b1/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10571 3147064350