Cereální snídaně
Předkládaná práce se věnuje historii a charakterizaci obilných snídaní dostupných na českém trhu a jejich spotřebě v porovnání se zahraničím. Podrobněji jsou popsána kritéria, podle kterých lze hodnotit nutriční kvalitu jednotlivých výrobků, uvedená kritéria jsou aplikována na konkrétních příkladech...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2010
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/72367/lf_b_b1/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10571 | 3147064350 |