Zelený čaj

Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou zeleného čaje - výrobou, druhy, přípravou a složením. Cílem bylo sjednotit nejzajímavější studie, které zkoumaly účinek zeleného čaje jako prevenci řady onemocnění. Praktická část popisuje preference osob, které pijí zelený čaj....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Macková, Jana (Autor práce)
Další autoři: Forejt, Martin, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/258295/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10563 3147064290