Zelený čaj
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou zeleného čaje - výrobou, druhy, přípravou a složením. Cílem bylo sjednotit nejzajímavější studie, které zkoumaly účinek zeleného čaje jako prevenci řady onemocnění. Praktická část popisuje preference osob, které pijí zelený čaj....
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2010
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/258295/lf_b/ |
Shrnutí: | Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou zeleného čaje - výrobou, druhy, přípravou a složením. Cílem bylo sjednotit nejzajímavější studie, které zkoumaly účinek zeleného čaje jako prevenci řady onemocnění. Praktická část popisuje preference osob, které pijí zelený čaj. The paper describes the characteristics of green tea - production, types, preparation and composition. The aim was to unify the most interesting essays which probed the influence of green tea on prevention of various diseases. The practical part describes preferences of people who drink green tea. |
---|---|
Popis jednotky: | Vedoucí práce: Martin Forejt |
Fyzický popis: | 59 l. |