Tabulky výživných hodnot potravin /

Zahrnuje základní tabulky obsahu výživových hodnot ve 100 g jedlého podílu potraviny, tabulky obsahu výživných hodnot v 1 kg nebo 1 kusu potraviny, tabulky rozpisu běžných potravin po 1 g jedlého podílu a další doplňkové tabulky. Zpracovány jsou všechny důležité potraviny naší výroby nebo z dovozu....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Krondl, Magdalena, 1924- (Autor), Šmrha, Oldřich, 1922-2011 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1965.
Vydání:3. vyd.
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad I-14795 3147R31078
Dostupné
Měsíční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad I-22385 3147053777