Tabulky výživných hodnot potravin - Krondl, Magdalena, 1924- (Státní zdravotnické nakladatelství, 1965)
Zahrnuje základní tabulky obsahu výživových hodnot ve 100 g jedlého podílu potraviny, tabulky obsahu výživných hodnot v 1 kg nebo 1 kusu potraviny, tabulky rozpisu běžných potravin po 1 g jedlého podílu a další doplňkové tabulky. Zpracovány jsou všechny důležité potraviny naší výroby nebo z dovozu. Úvodní kapitola podává podrobný návod a vysvětlení k použití tabulek v praxi.