Zahraniční rozvojová spolupráce ČR kritická analýza /

Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením zahraniční rozvojové spolupráce České republiky. Pozornost je zaměřena na historický vývoj, aktéry a cíle české zahraniční rozvojové spolupráce. Stěžejním tématem práce je pak kritická analýza vývoje české rozvojové spolupráce v posledních letech, z pohledu...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pašťalková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Daněk, Petr, 1964- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2009.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/219776/prif_b/
Cover Image
LEADER 04474ctm a22008537a 4500
001 MUB01000589158
003 CZ BrMU
005 20110406103540.0
008 090627s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
035 |a (ISMU-VSKP)162272 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 339.7/.9  |x Světová ekonomika a mezinárodní finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
080 |a 339.96:327  |2 MRF 
080 |a 339.96  |2 MRF 
080 |a (437.7)  |2 MRF 
080 |a 339.7/.9  |2 MRF 
100 1 |a Pašťalková, Jana  |% UČO 219776  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Czech development aid: a critical analysis  |y eng 
245 1 0 |a Zahraniční rozvojová spolupráce ČR  |h [rukopis] :  |b kritická analýza /  |c Jana Pašťalková. 
246 1 |i Název v IS MU:  |a Zahraniční rozvojová pomoc ČR: kritická analýza 
260 |c 2009. 
300 |a 59 l., [9] l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Daněk. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009. 
520 2 |a Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením zahraniční rozvojové spolupráce České republiky. Pozornost je zaměřena na historický vývoj, aktéry a cíle české zahraniční rozvojové spolupráce. Stěžejním tématem práce je pak kritická analýza vývoje české rozvojové spolupráce v posledních letech, z pohledu vynaložených finančních prostředků i efektivnosti bilaterálních projektů, a porovnání mezinárodně stanovených závazků se skutečně realizovanou rozvojovou spoluprácí.  |% cze 
520 2 9 |a The bachelor’s thesis is concerned with valuation of the foreign development cooperation of The Czech Republic. The work is focused on historical progress, participants and the aims of the Czech development cooperation. The main topic of this thesis is a critical analysis of the financial resources which were expended on the cooperation and effectivity of bilateral projects in the last years. A comparation of international engagements with the real development cooperation is also one of the important parts of the bachelor’s thesis.  |9 eng 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Geografie a kartografie  |b Geografie  |c PřF B-GK GEOG (GEOG)  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a rozvojová politika  |7 ph553845  |2 czenas 
650 0 7 |a rozvojová pomoc  |7 ph125279  |2 czenas 
650 0 9 |a development assistance  |2 eczenas 
650 0 9 |a development policy  |2 eczenas 
700 1 |a Daněk, Petr,  |d 1964-  |7 ola2003200940  |% UČO 849  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Geografický ústav  |7 ko2005276089  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/219776/prif_b/ 
CAT |c 20090627  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20090824  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0232 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1915 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20100531  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20100604  |l MUB01  |h 1049 
CAT |c 20100607  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100913  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0335 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20110406  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1916 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2325 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110719  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0126 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120605  |l MUB01  |h 1722 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1947 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130212  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 1138 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0023 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1928 
GEO |a 31/05/2010  |b ODESLANO 7/06/2010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-8826  |5 3145346310  |8 20090824  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180420  |r 20090824  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-8826  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK