Charakterizace proteomu piva

Proteomika je vědní obor zabývající se studiem proteomu, který vyjadřuje soubor všech proteinů obsažených v organismu, tkáni nebo biologické tekutině. Jedním z hlavních cílů proteomiky je vytvoření proteinové mapy a identifikace jednotlivých proteinů v databázích. Cílem práce bylo pomocí 2-D elektro...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kotlasová, Eva (Autor práce)
Další autoři: Zdráhal, Zbyněk, 1965- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/160121/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2009-K-7338 3285002299