Geologická pozice gravettských lokalit na Moravě - současný stav

Předložená bakalářská práce shrnuje geologické poznatky o mladopaleolitické kultuře gravettienu na území Moravy mezi léty 30 000 – 20 000 BP. Práce se zabývá hlavními sídelními aglomeracemi, jejich umístěním, stratigrafií a přírodním prostředím v období posledního glaciálu. Součástí jsou rozsáhlé př...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nohálová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Musil, Rudolf, 1926- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2008.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/150353/prif_b/
Cover Image
LEADER 04415ctm a22009257a 4500
001 MUB01000554122
003 CZ BrMU
005 20210203122249.0
008 080627s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
035 |a (ISMU-VSKP)151022 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.7  |2 MRF 
080 |a 903.4  |2 MRF 
080 |a 903"632"  |2 MRF 
080 |a (437.32)  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
100 1 |a Nohálová, Hana  |7 mzk2014802056  |% UČO 150353  |4 dis 
242 1 0 |a Geological position of the Gravettian sites in Moravia  |y eng 
245 1 0 |a Geologická pozice gravettských lokalit na Moravě - současný stav  |h [rukopis] /  |c Hana Uhlířová. 
260 |c 2008. 
300 |a 37 l., [22] l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Rudolf Musil. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2008. 
520 2 |a Předložená bakalářská práce shrnuje geologické poznatky o mladopaleolitické kultuře gravettienu na území Moravy mezi léty 30 000 – 20 000 BP. Práce se zabývá hlavními sídelními aglomeracemi, jejich umístěním, stratigrafií a přírodním prostředím v období posledního glaciálu. Součástí jsou rozsáhlé přílohy vztahující se k uváděným poznatkům.  |% cze 
520 2 9 |a The presented Bachelor's thesis summarizes geological pieces of knowledge about Upper Paleolithic culture of Gravettian in Moravia region between years 30 000 – 20 000 BP. This thesis deals with the main agglomerations of settlement, their locations, stratigraphy and natural environment in the Last Glacial period. The important part of the thesis forms extensive appendix relating to the stated pieces of knowledge.  |9 eng 
650 0 7 |a paleolit  |7 ph123908  |2 czenas 
650 0 7 |a sídliště (archeologie)  |7 ph137685  |2 czenas 
650 0 7 |a stratigrafie  |7 ph126131  |2 czenas 
650 0 9 |a paleolithic period  |2 eczenas 
650 0 9 |a settlements  |2 eczenas 
650 0 9 |a stratigraphy  |2 eczenas 
651 7 |a Morava (Česko)  |7 ge130070  |2 czenas 
651 9 |a Moravia (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Geologie  |b Geologie pro kombinaci s archeologií  |c PřF B-GE GARCH, FF:AE (GARCH)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Musil, Rudolf,  |d 1926-  |7 jk01082523  |% UČO 1465  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav geologických věd  |7 ko2004226848  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/150353/prif_b/ 
CAT |c 20080627  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20080701  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20080707  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1440 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100803  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0331 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1913 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2321 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141021  |l MUB01  |h 1513 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1403 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2336 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210203  |l MUB01  |h 1222 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1138 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-11111  |5 3145342512  |8 20080701  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180425  |r 20080701  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-11111  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK