Vliv způsobu přípravy vzorku na MALDI MS profil vybraných bakterií

MALDI-TOF MS se jeví jako potenciální nástroj pro rychlou a spolehlivou identifikaci bakterií. Vzorek čisté bakteriální kultury se smíchá s matricí a nanese na MALDI destičku. Po zaschnutí se analyzuje. Celková doba procesu od odběru vykultivovaných bakterií až po jejich identifikaci se pohybuje kol...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Voráč, Aleš (Autor práce)
Další autoři: Šedo, Ondrej, 1979- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2008.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/175123/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2008-K-4956 3285001069