Vliv způsobu přípravy vzorku na MALDI MS profil vybraných bakterií
MALDI-TOF MS se jeví jako potenciální nástroj pro rychlou a spolehlivou identifikaci bakterií. Vzorek čisté bakteriální kultury se smíchá s matricí a nanese na MALDI destičku. Po zaschnutí se analyzuje. Celková doba procesu od odběru vykultivovaných bakterií až po jejich identifikaci se pohybuje kol...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2008.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/175123/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-2008-K-4956 | 3285001069 |