Parazitární nákazy alimentárního původu

Tato bakalářská práce se zabývá tématem parazitárních nákaz alimentárního původu. Teoretická část obsahuje informace o celosvětově nejčastěji se vyskytujících alimentárně přenosných parazitózách, o jejich původcích, klinických projevech nákaz, patogenezi, diagnostice, léčbě, rizikových potravinách a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Illíková, Eva (Autor práce)
Další autoři: Zavřelová, Miroslava, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2008
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/142315/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10644 3147064415