Enterální výživa v onkologii se zaměřením na sipping

U onkologických onemocnění v mnoha případech dochází ke stavu podvýživy, která výrazně ovlivňuje kvalitu života a přežití pacientů. Podvýživa je způsobena řadou různých faktorů, včetně sníženého příjmu potravy, nepříznivých účinků z antikancerogenní léčby, ale také marnotratnými metabolickými proces...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hromádková, Lucie (Autor práce)
Další autoři: Šachlová, Milana, 1959- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/80834/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11099 3147066636