Enterální výživa v onkologii se zaměřením na sipping
U onkologických onemocnění v mnoha případech dochází ke stavu podvýživy, která výrazně ovlivňuje kvalitu života a přežití pacientů. Podvýživa je způsobena řadou různých faktorů, včetně sníženého příjmu potravy, nepříznivých účinků z antikancerogenní léčby, ale také marnotratnými metabolickými proces...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2007
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/80834/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11099 | 3147066636 |