Glykemický index potravin a jeho aplikace a omezení
V roce 1981 představil Jenkins pojem “glykemický index” jako prostředek pro kvantifikaci glykemické odezvy sacharidů ve stravě, což umožňuje, aby byly různé sacharidy v rámci jednoho jídla nebo dne zaměňovány bez výrazných změn v hladině postprandiální glykemie. V posledních letech byla provedena řa...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/142320/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10670 | 3147064472 |