Glykemický index potravin a jeho aplikace a omezení

V roce 1981 představil Jenkins pojem “glykemický index” jako prostředek pro kvantifikaci glykemické odezvy sacharidů ve stravě, což umožňuje, aby byly různé sacharidy v rámci jednoho jídla nebo dne zaměňovány bez výrazných změn v hladině postprandiální glykemie. V posledních letech byla provedena řa...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Školoutová, Markéta (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/142320/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10670 3147064472