Glykemický index a jeho využití nejen ve sportu

Tato bakalářská práce se zabývá teorií glykemického indexu, jejím vznikem, vývojem a využitím v praxi. Je zde uveden stručný přehled glykemického indexu jednotlivých potravin, měření glykemického indexu a faktory, které jej ovlivňují. Čtvrtá a pátá kapitola popisuje využití této teorie při civilizač...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Gajdová, Vendula (Autor práce)
Další autoři: Mandelová, Lucie, 1977- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/77705/fsps_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad FSpS-K-6723 4303007778