Polydextróza :

Tato bakalářská práce se zabývá seznámením s přídatnou látkou polydextrózou, plnící funkce plnidla, zahušťovadla a zvlhčovadla. Jsou zde shrnuty účinky na organismus, výsledky některých studií a možnosti jejího využití v potravinářském průmyslu.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hrnčířová, Kristýna (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Obálka
Popis
Shrnutí:Tato bakalářská práce se zabývá seznámením s přídatnou látkou polydextrózou, plnící funkce plnidla, zahušťovadla a zvlhčovadla. Jsou zde shrnuty účinky na organismus, výsledky některých studií a možnosti jejího využití v potravinářském průmyslu.
This bachelor thesis is interested in food additive polydextrose, which can serve as bulking agent, thickener and humectant. There are summarized its effects on organism, outputs of some scientific studies and possibilities of its usage in food industry in this thesis.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Jiří Totušek.
Fyzický popis:43, [5] l. : il.