Polydextróza :
Tato bakalářská práce se zabývá seznámením s přídatnou látkou polydextrózou, plnící funkce plnidla, zahušťovadla a zvlhčovadla. Jsou zde shrnuty účinky na organismus, výsledky některých studií a možnosti jejího využití v potravinářském průmyslu.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007
|
Témata: | |
On-line přístup: | Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11202 | 3147066758 |