Polydextróza :

Tato bakalářská práce se zabývá seznámením s přídatnou látkou polydextrózou, plnící funkce plnidla, zahušťovadla a zvlhčovadla. Jsou zde shrnuty účinky na organismus, výsledky některých studií a možnosti jejího využití v potravinářském průmyslu.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hrnčířová, Kristýna (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11202 3147066758