Chemie potravin /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Odstrčil, Jaroslav (Autor), Odstrčilová, Milada, 1949- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3147023981
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 612.3-ODST 4303007734
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 4303016311
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3285016258
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3285017979
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 3147024474
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 4303007916
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 4303007917
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 3147045655
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 3147045656
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ODST 3284014490