Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Chemie potravin /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Chemie potravin /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Odstrčil, Jaroslav
(Autor)
,
Odstrčilová, Milada, 1949-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Brno :
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů,
2006
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
biochemie
potravinářská chemie
potravinářská technologie
potraviny
food chemistry
Biochemistry
Food
Food Technology
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
164 s. : il.
ISBN:
80-7013-435-6
9788070134351
Podobné jednotky
Chemie potravin /
Autor: Davídek, Jiří, 1932-2015
Vydáno: (1986)
Chemie potravin /
Autor: Davídek, Jiří, 1932-2015, a další
Vydáno: (1983)
Chémia a biochémia potravy /
Autor: Vozár, Libor
Vydáno: (1962)
Foods : the chemistry of its components /
Autor: Coultate, T. P.
Vydáno: (2002)
Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /
Autor: Kadlec, Pavel, 1940-2024, a další
Vydáno: (2009)
×
Načítá se...