Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Kadlec, Pavel, 1940-2024 (Autor), Melzoch, Karel, 1958- (Autor), Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2009
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Monografie (Key Publishing)
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3147043499
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-KADL Zůstává v knihovně
3147043056
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-KADL 3147043057
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-KADL 3147043058
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-KADL 3147043059
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-KADL 3147043060