Herbarium vivae icones elektronický výukový herbář /

Smyslem projektu, který je realizován jako součást této bakalářské práce, je posílení názornosti výuky botaniky na Přírodovědecké fakultě MU a zároveň zlepšení znalostí nejhojněji se vyskytujících druhů rostlin u studentů odborného biologického zaměření a zejména u absolventů učitelského studia biol...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Veselý, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Bureš, Petr, 1963- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/106706/prif_b/
Cover Image
LEADER 06753ctm a22011897a 4500
001 MUB01000463111
003 CZ BrMU
005 20210204215911.0
008 060711s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
035 |a (ISMU-VSKP)121907 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 004  |2 MRF 
080 |a 004.42  |2 MRF 
080 |a 371.3  |2 MRF 
080 |a 58.082  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
080 |a 58  |2 MRF 
100 1 |a Veselý, Pavel  |7 xx0110363  |% UČO 106706  |4 dis 
245 1 0 |a Herbarium vivae icones  |h [rukopis] :  |b elektronický výukový herbář /  |c Pavel Veselý. 
260 |c 2006. 
300 |a 26 l. +  |e 1 CD-ROM. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Bureš. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006. 
520 2 |a Smyslem projektu, který je realizován jako součást této bakalářské práce, je posílení názornosti výuky botaniky na Přírodovědecké fakultě MU a zároveň zlepšení znalostí nejhojněji se vyskytujících druhů rostlin u studentů odborného biologického zaměření a zejména u absolventů učitelského studia biologie. K tomuto účelu byl vytvořen elektronický herbář, uživatelské komunikační rozhraní a podpora testování znalostí uživatelů. Webovým zpřístupněním nebo formou CD-ROM se stanou tyto multimediální učební pomůcky dostupnějšími širšímu okruhu studentů a učitelů středních, případně základních škol. V tomto textu je dále popsán postup práce na projektu, použité techniky a metody. Následující kapitoly jsou manuálem - obsahují popis, vysvětlení funkcí programu a jeho ovládání. Na konci práce jsou uvedeny výsledky ankety k vytvořené učební pomůcce.  |% cze 
520 2 9 |a The aim of the project that is realized as a part of this bachelor thesis is to reinforce botany teaching at the Faculty of Science, Masaryk University and simultaneously to improve students' knowledge of the most abundant plant species. The project is focused on students specialized in biology and particularly on students of biology teaching. For this purpose there were created an electronic herbarium, a user communication interface and a support of testing users' knowledge. These multimedia teaching aids will become more available to a wider circle of students and teachers at secondary, eventually primary schools, by means of web pages or a CD-ROM. The text further describes the working process of the project, applied techniques and methods. The following chapters serve as a manual and include the description and explanation of the programme functions and control. The thesis is concluded by the results of a survey about this new teaching tool.  |9 eng 
650 0 7 |a vzdělávací programy  |7 ph127309  |2 czenas 
650 0 7 |a e-learning  |7 ph196647  |2 czenas 
650 0 7 |a herbáře  |7 ph120681  |2 czenas 
650 0 9 |a educational programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a e-learning  |2 eczenas 
650 0 9 |a herbaria  |2 eczenas 
650 0 9 |a educational software  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Biologie  |b Biologie se zaměřením na vzdělávání  |c PřF B-BI UM, UB (UB)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Bureš, Petr,  |d 1963-  |7 ola2003204796  |% UČO 2635  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav botaniky a zoologie  |7 olak2006333067  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/106706/prif_b/ 
CAT |c 20060711  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20060712  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060712  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0538 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 2259 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100426  |l MUB01  |h 1540 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1852 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110721  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1223 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140514  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140514  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140514  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140514  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140804  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141209  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141209  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150107  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150107  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150107  |l MUB01  |h 1326 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1431 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2159 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1728 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 BP 11/06  |5 3145330833  |4 DPČ: 11-06 -- BP  |8 20060712  |f 78  |f Mimo UK  |r 20060712 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 BP 12/06  |5 3145330834  |4 DPČ: 12-06 -- DP  |8 20060712  |f 78  |f Mimo UK  |r 20060712 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d BP 12/06  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO