Osudy vytříděných odpadů

Diplomová práce Osudy vytrídených odpadu se zabývá odvetvím zvaném odpadové hospodárství. Metodou použitou v diplomové práci je analýza odborných textu o dané problematice, právních norem, Koncepce odpadového hospodárství Jihomoravského kraje s durazem na mesto Brno a prehled jednotlivých komodit tr...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalendová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Ulčák, Zbyněk, 1966- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/14378/fss_m/
Cover Image
LEADER 05090ctm a22008777a 4500
001 MUB01000459132
003 CZ BrMU
005 20141024105513.0
008 060615s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
035 |a (ISMU-VSKP)121018 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
080 |a 628.463  |2 MRF 
080 |a 628.477.6  |2 MRF 
080 |a 628.4  |2 MRF 
080 |a 628.3/.5:620.26  |2 MRF 
100 1 |a Kalendová, Kristýna  |% UČO 14378  |* [absolvent FSS MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Osudy vytříděných odpadů  |h [rukopis] /  |c Kristýna Kalendová 
260 |c 2006. 
300 |a 71 s. , [23] s. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Zbyněk Ulčák. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006. 
520 2 |a Diplomová práce Osudy vytrídených odpadu se zabývá odvetvím zvaném odpadové hospodárství. Metodou použitou v diplomové práci je analýza odborných textu o dané problematice, právních norem, Koncepce odpadového hospodárství Jihomoravského kraje s durazem na mesto Brno a prehled jednotlivých komodit trídného odpadu, s ohledem na další využití. Na základe této analýzy je zpracován Návrh odpadového hospodárství CV Lužánky. Soucástí Návrhu jsou i konkrétní rady a tipy, jak vzniku odpadu predcházet, nebo na základe získaných informací lze konstatovat, že existující politika na podporu predcházení vzniku odpadu všeobecne a hlavne stanovení cíl pedcházení vzniku odpadu nezaznamenaly ocekávaný úspech. Diplomová práce je predevším zamerena na komunální odpad, obalový odpad, biodegradabilní odpad a odpad nebezpecný.  |% cze 
520 2 9 |a The thesis The fate of the sort waste is about the branch called Waste management. There is analysis of the professional literature abou this problem, rule of law, the level of the waste management of the South Moravian region, focused in Brno and the survey of individual commodity of the sort waste according to following exploitation. The waste management of suggestion the House of children Luzanky is elaborate in this analysis. Part of the suggestion is concrete advices and tips, how to precede formation of the waste, because under the information I obtained it can be said that existing policies are not successful in promoting waste prevention in general, and in setting waste prevention targes. The main orientation is on home waste, package waste, biodegrade waste and hazardous waste.  |9 eng 
650 0 7 |a komunální odpad  |7 ph121778  |2 czenas 
650 0 7 |a nebezpečný odpad  |7 ph115424  |2 czenas 
650 0 7 |a recyklace odpadu  |7 ph125049  |2 czenas 
650 0 7 |a třídění odpadu  |7 ph214619  |2 czenas 
650 0 9 |a hazardous waste  |2 eczenas 
650 0 9 |a urban waste  |2 eczenas 
650 0 9 |a waste recycling  |2 eczenas 
650 0 9 |a waste separation  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
658 |a Humanitní environmentalistika  |b Humanitní environmentalistika  |c FSS N-HE HE (HE)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Ulčák, Zbyněk,  |d 1966-  |7 mub2013767949  |% UČO 34756  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra environmentálních studií  |7 kn20071012003  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/14378/fss_m/ 
CAT |c 20060615  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20060630  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2156 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0053 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0123 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0304 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2259 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0047 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140115  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141024  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 0730 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1429 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180808  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1112 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 06/66 DIP  |5 4240739383  |8 20060630  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 20060630  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 06/66 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS