Antikarcinogenní účinky látek přítomných v zelenině
Expozice populace karcinogenním látkám představuje významný faktor v incidenci nádorových onemocnění. Přitom se odhaduje, že 30-40 procent výskytu rakoviny je preventabilní vhodnou stravou a životním stylem. V zelenině, ovoci, i dalších rostlinách, se nachází bioaktivní látky, nazývané chemoprotekti...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101212/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10682 | 3147064810 |