Antikarcinogenní účinky látek přítomných v zelenině

Expozice populace karcinogenním látkám představuje významný faktor v incidenci nádorových onemocnění. Přitom se odhaduje, že 30-40 procent výskytu rakoviny je preventabilní vhodnou stravou a životním stylem. V zelenině, ovoci, i dalších rostlinách, se nachází bioaktivní látky, nazývané chemoprotekti...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pešová, Barbora, 1984- (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101212/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10682 3147064810