Antikarcinogenní účinky látek přítomných v zelenině
Expozice populace karcinogenním látkám představuje významný faktor v incidenci nádorových onemocnění. Přitom se odhaduje, že 30-40 procent výskytu rakoviny je preventabilní vhodnou stravou a životním stylem. V zelenině, ovoci, i dalších rostlinách, se nachází bioaktivní látky, nazývané chemoprotekti...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2006
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101212/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10682 | 3147064810 |