Vinařství v kontextu práva
Diplomová práce se zabývá vinařským právem a to z pohledu vztahu vína jako hotového produktu k člověku, včetně všech zdravotních, hygienických, technických a enologických a administrativních požadavků na jeho výrobu.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/44102/pravf_m/ |
Shrnutí: | Diplomová práce se zabývá vinařským právem a to z pohledu vztahu vína jako hotového produktu k člověku, včetně všech zdravotních, hygienických, technických a enologických a administrativních požadavků na jeho výrobu. The Graduation thesis deals with wine making in the Czech Republic. The thesis is split into six main parts, Introduction, History of Viticulture and Wine Making, The Sources of Wine Making Law, Legal Regulation De Lege Lata, The Summary, Suggestions De Lege Ferenda and some attachments. |
---|---|
Popis jednotky: | Vedoucí práce: Ivana Průchová |
Fyzický popis: | 66 l. |