Vinařství v kontextu práva - Rada, Tomáš, 1981- (2006)
Diplomová práce se zabývá vinařským právem a to z pohledu vztahu vína jako hotového produktu k člověku, včetně všech zdravotních, hygienických, technických a enologických a administrativních požadavků na jeho výrobu.