Vinařství v kontextu práva - Rada, Tomáš, 1981-; Průchová, Ivana, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Diplomová práce se zabývá vinařským právem a to z pohledu vztahu vína jako hotového produktu k člověku, včetně všech zdravotních, hygienických, technických a enologických a administrativních požadavků na jeho výrobu.
The Graduation thesis deals with wine making in the Czech Republic. The thesis is split into six main parts, Introduction, History of Viticulture and Wine Making, The Sources of Wine Making Law, Legal Regulation De Lege Lata, The Summary, Suggestions De Lege Ferenda and some attachments.
Vedoucí práce: Ivana Průchová
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006
Keywords: vinařství; wine making; diplomové práce; master's theses