Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Jídlo a pití v pravěku a ve st...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Beranová, Magdalena, 1930-2016
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Academia,
2005
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
dějiny gastronomie
jídla
>
dějiny
nápoje
>
dějiny
starověk
stravování
>
dějiny
středověk
výživa člověka
>
dějiny
antiquity
beverages
catering
gastronomy
human nutrition
meals
middle ages
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il.
ISBN:
80-200-1340-7
Podobné jednotky
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Autor: Beranová, Magdalena, 1930-2016
Vydáno: (2011)
Jídlo : dějiny chuti /
Vydáno: (2008)
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /
Autor: Křivánek, Mirko
Vydáno: (2004)
The culinary handbook : the most complete and serviceable reference book to things culinary ever published /
Autor: Fellows, Charles
Vydáno: (1904)
Pyré : magazín ochutiach, farbách, vôňach a tvárach
Vydáno: (2013)
×
Načítá se...