Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Senzorická analýza ovocia a ze...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Senzorická analýza ovocia a zeleniny /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Kopec, Karel, 1929-2012
(Autor)
,
Horčin, Vojtech
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Slovenština
Vydáno:
[Bratislava] :
Universum,
1997
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
ovoce
senzorická analýza
zelenina
fruit
sensoric analysis
vegetables
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
194 s.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii.
Podobné jednotky
Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : vybrané kapitoly z I. dílu autorovy knihy Chemie a zbožíznalectví ovoce a zeleniny /
Autor: Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947
Vydáno: (1952)
Senzorická analýza potravin /
Autor: Kršková, Jitka
Vydáno: (2001)
Velká kniha zeleniny, bylin a ovoce /
Autor: Biggs, Matthew, a další
Vydáno: (2004)
Antioxidační aktivita vybraných druhů ovoce a zeleniny /
Autor: Prachařová, Eva
Vydáno: (2003)
Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny /
Autor: Kopec, Karel, 1929-2012
Vydáno: (1998)
×
Načítá se...