Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : vybrané kapitoly z I. dílu autorovy knihy Chemie a zbožíznalectví ovoce a zeleniny /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Cerevitinov, Fedor Vasil‘jevič, 1874-1947 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání:1. vyd.
Edice:Knižnice potravinářského průmyslu
Témata:
Příbuzné jednotky:Přeloženo z: Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej.^^Tom 1
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad I-13841 3145015759
Dostupné
Měsíční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad I-37621 3147R56284