Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : vybrané kapitoly z I. dílu autorovy knihy Chemie a zbožíznalectví ovoce a zeleniny /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Knižnice potravinářského průmyslu
|
Témata: | |
Příbuzné jednotky: | Přeloženo z:
Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej.^^Tom 1 |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-13841 | 3145015759 | ||
Dostupné Měsíční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-37621 | 3147R56284 |