Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : vybrané kapitoly z I. dílu autorovy knihy Chemie a zbožíznalectví ovoce a zeleniny /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
|
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: | Knižnice potravinářského průmyslu
|
| Témata: | |
| Příbuzné jednotky: | Přeloženo z:
Chimija i tovarovedenije svežich plodov i ovoščej.^^Tom 1 |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-13841 | 3145015759 | ||
|
Dostupné Měsíční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-37621 | 3147R56284 |