Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Zdravotní nezávadnost potravin...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Zdravotní nezávadnost potravin /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Číhalík, Jaroslav, 1924-2005
(Autor)
Další autoři:
Šindelářová, Jaroslava
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Ministerstvo životního prostředí ČR,
1991
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
kontaminace potravin
environmentální biochemie
environmentální chemie
potravinářská mikrobiologie
potraviny
food contaminantion
environmental biochemistry
environmental chemistry
food microbiology
food
kolektivní monografie
collective monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
143 s.
ISBN:
80-85368-15-3
Podobné jednotky
Zdravotní nezávadnost potravin /
Vydáno: (1992)
Fungi and food spoilage /
Autor: Pitt, John I., 1937-, a další
Vydáno: (1997)
Metal contamination of food : its significance for food quality and human health /
Autor: Reilly, Conor
Vydáno: (2002)
Detection of bacteria, viruses, parasites and fungi : bioterrorism prevention /
Vydáno: (2010)
Rückstände in von Tieren stammenden Lebensmitteln /
Vydáno: (1989)
×
Načítá se...