Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Principles of fermentation tec...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Principles of fermentation technology /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Stanbury, Peter F.
(Autor)
,
Whitaker, Allan
(Autor)
,
Hall, Stephen J.
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Oxford :
Pergamon,
1995.
Vydání:
2nd ed.
Témata:
kvasné technologie
fermenting technology
kolektivní monografie
collective monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xviii, 357 s.
ISBN:
0-08-036131-5
0-08-036132-3
Podobné jednotky
Bakteriálne a plesňové fermentácie /
Autor: Zelinka, Ján, 1922-2009
Vydáno: (1960)
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky /
Autor: Jílek, Jan, a další
Vydáno: (1999)
Principles of fermentation technology /
Autor: Stanbury, Peter F., a další
Vydáno: (1995)
The biology of yeast /
Autor: Berry, David R.
Vydáno: (1982)
Technologie kvasného průmyslu. Vinařství /
Autor: Dvořák, Štěpán, 1889-1928
Vydáno: (1930)
×
Načítá se...