Identifikácia kontaminujúcich mikroorganizmov kvasinkovitého charakteru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čerňáková - Suchá, Marta (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 1973.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02825ctm a22007097a 4500
001 MUB01000358400
003 CZ BrMU
005 20180226111920.0
008 030224s1973 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 578  |x Virologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 578/579  |2 MRF 
080 |a 582.282.23  |2 MRF 
080 |a 613.26/.29:504.5  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 578  |2 MRF 
100 1 |a Čerňáková - Suchá, Marta  |4 dis 
245 1 0 |a Identifikácia kontaminujúcich mikroorganizmov kvasinkovitého charakteru  |h [rukopis] /  |c Marta Čerňáková - Suchá. 
260 |c 1973. 
300 |a 153 l., [7] l. posudky, 6 l. doplněk. 
502 |a Doktorská dizertační práce--Slovenská vysoká škola technická, Chemicko-technologická fakulta, 1973. 
650 0 7 |a kontaminace potravin  |7 ph134854  |2 czenas 
650 0 7 |a kvasinky  |7 ph122058  |2 czenas 
650 0 7 |a mikroorganismy  |7 ph115309  |2 czenas 
650 0 9 |a food contaminantion  |2 eczenas 
650 0 9 |a food contamination  |2 eczenas 
650 0 9 |a microorganisms  |2 eczenas 
650 0 9 |a Saccharomycetales  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Slovenská vysoká skola technická v Bratislave.  |b Chemickotechnologická fakulta  |7 ko2005275333  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070711  |l MUB01  |h 1638 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0445 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20111212  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0317 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1748 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20180226  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1046 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-1660  |9 B  |5 3145037096  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-1660  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD