Přeskočit na obsah
Váš názor
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Identifikácia kontaminujúcich...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Identifikácia kontaminujúcich mikroorganizmov kvasinkovitého charakteru
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Čerňáková - Suchá, Marta
(Autor práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Slovenština
Vydáno:
1973.
Témata:
kontaminace potravin
kvasinky
mikroorganismy
food contaminantion
food contamination
microorganisms
Saccharomycetales
disertace
dissertations
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
153 l., [7] l. posudky, 6 l. doplněk.
Podobné jednotky
Detection of bacteria, viruses, parasites and fungi : bioterrorism prevention /
Vydáno: (2010)
Kvasinky a jejich využití
Autor: Ćmielová, Jana
Vydáno: (2009)
Taxonómia kvasinek a kvasinkovitých mikroorganizmov /
Autor: Kocková-Kratochvílová, Anna, 1915-1992
Vydáno: (1990)
Metal contamination of food : its significance for food quality and human health /
Autor: Reilly, Conor
Vydáno: (2002)
Zdravotní nezávadnost potravin /
Vydáno: (1992)
×
Načítá se...