Managing quality of life in tourism and hospitality /

This book shares the work of various scholars under the umbrella of quality of life in tourism and hospitality, including case studies showing best practice. The main goal of this volume is to provide a portfolio of selected activities from tourism and hospitality settings as best practices and exam...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Uysal, Muzaffer (Editor), Sirgy, M. Joseph, 1952- (Editor), Krüger, Stefan (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Wallingford, Oxfordshire, UK : CABI, 2018
Vydání:1st edition
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Příbuzné jednotky:Tištěná verze:: Managing quality of life in tourism and hospitality
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Dálkově přístupná
Ekonomicko-správní fakulta e-knihy (trvalý nákup) 42004L0125