Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Omega-3 fatty acids :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Omega-3 fatty acids : a scientific approach to healthy aging and optimized nutrition /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Lembke, Peter
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Elsevier,
[2025]
Témata:
Healthy Aging
Fatty Acids, Omega-3
výživa člověka
zdravé stárnutí
omega-3 mastné kyseliny
human nutrition
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xv, 279 stran : ilustrace
ISBN:
978-0-443-29114-2
Podobné jednotky
Lipoprotein subfractions omega-3 fatty acids /
Vydáno: (1989)
A balanced omega-6/omega-3 fatty acid ratio, cholesterol and coronary heart disease /
Vydáno: (2009)
Mastné kyseliny Omega-3 : zdraví a vývoj /
Autor: Mourek, Jindřich, 1928-
Vydáno: (2007)
Mastné kyseliny Omega-3 : zdraví a vývoj /
Autor: Mourek, Jindřich, 1928-
Vydáno: (2009)
Dietary omega-3 polyunsaturated fatty acids and cancer /
Vydáno: (2009)
×
Načítá se...